2022-ben Budapest határában a Petneházy Club Hotelben

A Budai hegyek közelsége és a hotel felszereltsége csodálatos környezetet biztosítanak a Songbook Songwriting Camp részvevői számára a az átszellemült alkotáshoz. A Petneházy Club Hotel Budapesttől mindössze néhány perc autóútnyi távolságra, és mégis a természet lágy ölén, a nyugalom szigetét biztosítva várja feltöltődésre vágyó vendégeit. Faházaik, melyek akár négy, -illetve hat személy elszállásolására is alkalmasak. Főépületükben található kétágyas stúdióapartmanjaink erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a budai hegyekre, melyek között ott magaslik az Erzsébet-kilátó is a János-hegy csúcsán.

The proximity of the Buda mountains and the hotel facilities provide an excellent environment for the participants of the Songbook Songwriting Camp for their inspired work. The Petneházy Club Hotel is only a few minute’s drives from Budapest, and yet in the soft lap of nature, providing an island of tranquillity, it awaits its guests who want to recharge. Their wooden houses can accommodate up to four or six people. In addition, the balcony of our two-bed studio apartments in their main building offers a stunning view of the Buda mountains, among which the Erzsébet lookout tower at the top of János hill.

2018-ban Dunaszentmiklóson a Duna Residence üdülőparkban


A Duna Residence üdülőpark Tata városához közel fekvő csendes faluban, Dunaszentmiklóson a borairól és gyönyörű tájairól ismert neszmélyi borvidéken található. A Gerecse csodálatos környezetében található üdülőpark a természetet, a különféle sportokat kedvelőknek, a wellness szerelmeseinek és a történelmi, kulturális emlékek iránt érdeklődőknek nyújt felejthetetlen élményt. Komárom, Tata, Tatabánya, Győr, Esztergom és a Duna-kanyar nevezetességei, látnivalói elérhető közelségben vannak. A teraszosan kialakított apartman házak 4 és 6 fő befogadására alkalmasak. A parkban jelenleg 102 apartman található, amelyek egyszerre 400 főnek tudnak szállást biztosítani. Apartmanjainkban amerikai stílusú konyha, kényelmes és tágas nappaliban kényelem várja a vendégeket. Az apartmanban típustól függően kettő vagy három légkondicionált hálószoba minőségi ággyal, beépített szekrényekkel felszerelve, valamint fürdőszoba és mellékhelység található. Vendégeink a kerti bútorokkal ellátott teraszról gyönyörködhetnek a csodálatos panorámában vagy grillezhetnek barátaikkal kedvükre, akár csak egy kertes házban. A multifunkcionális központi épületünk, melyben wellness- és élményfürdő, pool bár, drink bár, étterem panorámás terasszal, lounge, konferencia- és szekcióterem, fitnessterem várja az idelátogató felnőtteket.

https://www.dunaresidence.hu

A kezdetek 2017-ben Tállyán


2017-ben az SBSC a tokaji borvidéken debütált. Tállya község Borsod-Abaúj – Zemplén megyében, a Szerencsi járásban. A híres tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik, Miskolctól 45 km-re keletre. A község központjában szobrot állítottak azt jelezve, hogy Tállya Európa földrajzi középpontja. 2017-ben Tállya és azon belül az Oroszlános Hotel ad otthont a Zeneszöveg.hu által megszervezésre kerülő nemzetközi Songbook Songwriting Camp számára.

Hangulatos borvidéki kúria
Egy oroszlánfejes, szárnyas tölgyfakapu régi történetekben és szeretnivaló részletekben gazdag világot rejt. A legszebb tállyai dűlők ölelésében, a XVII. században épült, egykori nemesi Szirmay kúria falai között minden a szőlő, a bor és az élet szeretetéről szól.

Világörökség és Európa közepe
Szállodánk és éttermünk a tokaji világörökségi borvidék szívében, annak legalápincézettebb településén, Tállyán található, Európa mértani középpontjában. Tállya egykor pompás mezőváros és kiemelt fontosságú kereskedelmi központ volt a Tokaj-Kassa-Tarnów királyi borút vonalán, ma hangulatos borkulturális skanzen. A több mint 400 éve épült kúria a mai kor igényeinek megfelelően került felújításra, kialakításán 15 iparművész dolgozott.

https://www.oroszlanoshotel.com